Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Соціальний захист населення

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

09:41:11 28.02.2023

Проведено соціально спрямовану нараду

Сьогодні під головуванням заступника керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з соціальних питань Інни Деміденко відбулася соціально спрямована нарада. Проходила вона онлайн за участі посадовців відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я установи і комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади.

17:09:10 22.02.2023

До уваги осіб з інвалідністю та сімей, в яких виховуються діти з інвалідністю, діти віком до трьох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності

01 березня 2022 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 19.01.2022 № 31, якою затверджено Порядок здійснення реабілітаційних заходів. Згідно з пунктом 6 зазначеного Порядку перелік державних реабілітаційних установ, перелік документів, необхідних для отримання послуг, інформація про умови надання послуг оприлюднюються на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики.

17:05:31 19.02.2023

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВУ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТЕХНІЧНИМИ ЗАСОБАМИ РЕАБІЛІТАЦІЇ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

У зв’язку з запровадженням ведення електронного документообігу, в тому числі електронного ведення особових справ осіб з інвалідністю в централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі - ЦБІ) особа з інвалідністю або законний представник можуть, не виходячи з дому, подати пакет документів (заяву; паспорт; ідентифікаційний код; індивідуальну програму з реабілітації; документ, що підтверджує інвалідність, або інших документів у разі належності до певної пільгової категорії громадян)  на забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) через «Електронний кабінет особи з інвалідністю».

17:04:18 18.02.2023

Надання підтримки ветеранам війни

17 лютого заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з соціальних питань Інна Деміденко долучилася до онлайн-наради Всеукраїнської Асоціації ОТГ з Міністерством у справах ветеранів України. До участі у заході також були запрошені посадові особи відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я установи.

20:02:41 17.02.2023

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Зручний сервіс, який дає можливість оперативно онлайн подавати пакет документів для безоплатного отримання технічних та інших засобів реабілітації (далі - ТЗР).

15:03:24 17.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь