Актуальні питання для бізнесу: Онлайн-зустрічі в рамках проєкту «Діалог з бізнесом»
В рамках реалізації проєкту «Діалог з бізнесом», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, 01 листопада 2024 року о 10:00 в режимі онлайн відбудеться чергова онлайн-зустріч з підприємцями області за темою: «Проблемні питання оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності». Метою зустрічі є визначення проблемних питань бізнесу та оперативного їх вирішення, в тому числі на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.
Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності запрошує суб’єктів підприємницької діяльності області зареєструватися для участі у заході за посиланням https://forms.gle/VLDQEVLVDdprPFR56 , а також внести інформацію про проблемні питання (зазначити короткий зміст проблеми) та пропозицій щодо їх вирішення у термін до 12 год. 00 хв. 30 жовтня 2024 року.
Також звертаємо вашу увагу, що облдержадміністрацією заплановано проведення наступних тематичних онлайн зустрічей з бізнесом за темами:
08.11.2024 – «Міжнародні програми підтримки підприємництва»;
15.11.2024 – «Промоція товарів місцевих товаровиробників в межах програми Зроблено в Україні»;
22.11.2024 – «Щодо можливостей внесення до державного та міжнародного реєстрів даних про шкоду та збитки, завдані юридичним особам внаслідок російської агресії»;
29.11.2024 – «Профілактика харчових отруєнь в закладах освіти»;
06.12.2024 – «Реалізація активних програм для підприємств та підприємців з Луганської області, які включають в себе різні види компенсаційних виплат при працевлаштуванні ВПО та інших категорій безробітних осіб»;
13.12.2024 – «Проблемні питання підтвердження періодів роботи на підприємствах, в установах, організаціях, розташованих на тимчасово окупованих територіях, що зараховуються до стажу для призначення пенсії у разі втрати документів»;
20.12.2024 – «Урядова програма «Зроблено в Україні»;
25.12.2024 – «Основні вимоги Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Сподіваємося на плідну співпрацю!