Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Проведено нараду соціального спрямування

Дата: 11.06.2024 13:56
Кількість переглядів: 51

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування Темою обговорення стала небезпечна форма психологічного насильства сталкінг.

На початку наради Інна Деміденко зауважила, що сталкінг є досить поширеною формою психологічного насильства. Сталкінг – це переслідування у реальному житті або в онлайн-просторі, нав’язлива форма спілкування, яка має різноманітні прояви, що становлять психологічне насильство. Від нього може постраждати як дитина, так і дорослий. Самі сталкери можуть переслідувати, залякувати чи погрожувати, що призводить до серйозних психологічних і фізичних наслідків. Тому з метою підвищення рівня обізнаності, соціальні працівники при спілкуванні з особами та сім’ями вразливих категорій повинні надавати роз’яснення про таку форму психологічного насильства.

Під час наради учасники ознайомилися з основними нормативно-правовими документами щодо запобігання сталкінгу, як форми психологічного насильства, обговорили, як він проявляється та як захистити себе від нього.

Наприкінці наради Інна Деміденко зосередила увагу присутніх на необхідності проведення постійної профілактичної роботи у цьому напрямку серед сімей та осіб вразливих категорій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь