Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні Гірська міська територіальна громада вшановує День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2024 15:16
Кількість переглядів: 34

Задля збереження та вшанування пам’яті мільйонів українців, які зі зброєю в руках чинили опір нацизму і врятували майбутнє прийдешніх поколінь, у всіх закладах та установах Гірської громади відбулася низка заходів.

Працівники Богданівскього гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації спільно з Богданівською сільською радою провели урочисту церемонію покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату та Братської могили. Такі ж акції проведені гуманітарними штабами у Києві, Полтаві, Хмельницькому та Корсунь-Шевченківському.

У закладах освіти громади проведені уроки історії, години-спомини, виховні години, перегляд тематичних фільмів, інформаційні хвилини та хвилини пам’яті. Педагоги та учні вшанували тих, хто боровся з нацизмом, а також пам’ять про дітей війни, примусових робітників, мирних цивільних людей, які загинули або постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл. Крім того, здобувачі освіти долучилися до акції «Ланцюжок єдності до примирення всіх і кожного!».

Закладами культури підготовлені добірки художніх творів української літератури про одну з найтрагічніших сторінок в історії людства, виставки тематичних плакатів, малюнків тощо.

Кожен з нас пам’ятає, якою ціною далась нашому народові перемога над нацизмом. Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за мир та свободу! Слава кожному і кожній, хто бився проти нацизму та переміг!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь