A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Зонування: інструмент для оптимального планування систем централізованого, автономного та індивідуального теплозабезпечення населених пунктів»

Дата: 24.04.2024 16:59
Кількість переглядів: 28

Фахівці відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації 24 квітня взяли участь у практичному семінарі «Зонування: інструмент для оптимального планування систем централізованого, автономного та індивідуального теплозабезпечення населених пунктів».

Під час заходу були детально обговорені підходи до визначення зон централізованого, автономного, індивідуального теплозабезпечення та їх оптимальне поєднання у межах населених пунктів. Це сприятиме досягненню показників ефективного теплозабезпечення, визначених в Директиві 2012/27/EU.

Учасники також розглянули досвід використання геоінформаційних систем (GIS), питання визначення зон теплопостачання в містах України, застосування методу витрат та вигід для визначення зон теплопостачання населених пунктів.

Окрему увагу було акцентовано на поточному стані та напрямках розвитку національного законодавства щодо регулювання містобудівної діяльності та його імплементації в частині цифровізації та підключення до інженерних мереж..

Організатори семінару: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з USAID «Проект енергетичної безпеки» із залученням міжнародних доповідачів щодо питання ефективного теплопостачання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь