A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Середа з U-LEAD

Дата: 24.04.2024 16:08
Кількість переглядів: 35

Сьогодні спеціалісти структурних підрозділів Гірської міської військової адміністрації взяли участь у інформаційних онлайн-заходах з актуальних тематик. Їх організатором виступила Програма «U-LEAD з Європою».

Учасникам були представлені основні можливості міжнародного партнерства для підтримки та розвитку громад, а також ресурси й можливості громад для його започаткування.

Було обговорено актуальне законодавство щодо виконання окремих повноважень органів місцевого самоврядування у галузі будівництва. Окрему увагу приділено делегуванню функцій замовника виконавчими органами місцевих рад.

Крім того, присутні розглянули новації у сфері надання муніципальних послуг, які мають знати старости, надаючи послуги мешканцям в умовах воєнного стану. Обговорили законодавчі зміни, що регулюють питання надання відпусток, зокрема щодо надання відпустки після звільнення з військової служби, заміни невикористаних днів щорічної відпустки відпусткою без збереження заробітної плати, надання відпустки при народженні дитини, про право роботодавця відмовити працівнику у наданні будь-якого виду відпусток тощо.

Також спеціалісти ознайомилися із можливостями та перешкодами в наданні підтримки ветеранам війни і членам їх сімей в громаді, з алгоритмом створення системи створення підтримки ветеранів війни та членів їх сімей. Також були отримані роз’яснення ключових елементів ефективної внутрішньої комунікаційної діяльності в умовах обмежених ресурсів та способи її моніторингу та оцінки.

Довідково: «U-LEAD з Європою» – програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією, що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь