A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

До уваги батьків дітей (осіб, які їх замінюють) Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області

Дата: 15.04.2024 14:06
Кількість переглядів: 66

Розпочато ПРИЙОМ ЗАЯВ НА ОЗДОРОВЛЕННЯ дітей влітку 2024 року.

Фото без опису

Цього року воно проходитиме у Туристично-оздоровчому комплексі «Едельвейс» на Івано-Франківщині🌲🌳!!!

Оздоровчі зміни відбудуться у два заїзди:

📍 з 18 червня по 8 липня 2024 року,

📍з 9 по 29 липня 2024 року.

Тривалість однієї зміни 21 день.

⚡️З детальною інформацією щодо подачі документів, охочі можуть ознайомитися за посиланням https://girska-gromada.gov.ua/news/1713175008/

Оздоровча кампанія проводиться відповідно до «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Гірської міської територіальної громади на 2022-2025 роки в новій редакції» затвердженої розпорядженням начальника Гірської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області від 26.02.2024 №42.

Довідково про оздоровчий заклад:

Туристично-оздоровчий комплекс «Едельвейс» знаходиться в гірській місцевості за адресою: Івано-Франківська обл., Яремчанська ТГ, Надвірнянський район, с.Микуличин, вул.Грушевського, 3А.

Туристично-оздоровчий заклад «Едельвейс» є закладом вищої категорії та відповідає Державним санітарним нормам і правилам для дитячих оздоровчих закладів. На території облаштовані два сховища на випадок повітряної тривоги, що вміщують всіх дітей та обслуговуючий персонал, заклад гарантує забезпечення евакуаційним транспортом у разі такої необхідності.

Діти будуть проживати у стаціонарних 2-х поверхових цегляних корпусах у кімнатах по 2,3,4,5 дітей. Санвузли (туалети, умивальники, душові кабіни, кімнати гігієни для дівчат) знаходяться на поверсі спального корпусу. В закладі є цілодобова подача гарячої води з власної котельні а також централізоване водопостачання з власної свердловини та каналізоване водовідведення.

Діти забезпечуються 5-ти разовим харчуванням відповідно до Примірного меню, розробленого згідно Постанови КМУ від 24-03-2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», сухим пайком та водою на час тривалих екскурсій.

Програма Туристично-оздоровчого закладу «Едельвейс» побудована з урахуванням вікових категорій, та спрямована на розвиток емоційного інтелекту і творчих здібностей дитини. Велика увага приділяється заходам спортивно-розважального спрямування, та активному туризму що включає: походи в гори, прогулянки унікальними місцями, екскурсійні програми.

Кожен день в «Едельвейсі» – це цікава мандрівка у світ дивовижного та пізнавального.

❤️ЧЕКАЄМО НА ВАС❤️

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь