Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Олімпійській вітальні»

Дата: 07.04.2024 19:42
Кількість переглядів: 28

Вчителі фізичної культури разом з учнями Гірської міської територіальної громади взяли участь у «Олімпійській вітальні». Її гостем став фристайліст Олександр Абраменко, Олімпійський чемпіон 2018 року в Пхьончхані та срібний призер Олімпіади 2022 в Пекіні.

Учасники заходу спілкувалися з Олександром, який поділився своїм досвідом, розповідаючи про труднощі та виклики, які йому довелося подолати на шляху до золота Олімпійських ігор.

«Олімпійська вітальня» стала не лише місцем зустрічі з видатними спортсменами, спортивними функціонерами, політичними діячами, людьми мистецтва, але й платформою для розвитку молодих талантів та популяризацію здорового способу життя серед учнів та студентів.

Захід відкрив нові горизонти для молоді, надаючи можливість вивчати інноваційні спортивні техніки, став прикладом того, що навіть у віртуальному світі спорт може бути джерелом натхнення та великих досягнень, а також в котре довів, що дух Олімпійських ігор може жити в кожному з нас, незалежно від відстані та обставин.

Організатори заходи: Луганське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України спільно з Луганським та Херсонським обласними відділеннями НОК України за підтримки Олімпійської Академії України в рамках всеукраїнського спортивно-масового заходу #OlympicLab за напрямком «Чат з чемпіонами та навички лідерства».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь