Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Закон України «Про адміністративну процедуру»: можливості для належного застосування, актуальні виклики, можливі рішення для органів місцевого самоврядування

Дата: 02.04.2024 13:30
Кількість переглядів: 61

Сьогодні спеціалісти відділу правого забезпечення та кадрової роботи, відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військової адміністрації взяли участь у Інформаційній сесії «Закон України «Про адміністративну процедуру»: можливості для належного застосування, актуальні виклики, можливі рішення для органів місцевого самоврядування».

Учасники розглянули прикладні аспекти застосування загальної адміністративної процедури органами місцевого самоврядування та відділами ЦНАП. Були обговорені успішні практики громад та загалом вплив ЗУ «Про адміністративну  процедуру» на відносини органів місцевого самоврядування, громадян і бізнесу.

Окремо було презентовано презентований Науково-практичний коментар до ЗУ «Про адміністративну процедуру», який невдовзі отримають громади і який стане настільною книгою-помічником у застосуванні загальної адміністративної процедури.

Захід організовано Проєктом USAID «ГОВЕРЛА». Він став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь