Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Вчора у Богданівському гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації відбулася зустріч з розвантаження методами арттерапії

Дата: 13.03.2024 15:09
Кількість переглядів: 80

Проводила її команда проєкту Консорціум Реагування: Надання багатогалузевої гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні (2023-2024) БФ «Право на Захист».

Запрошені на захід внутрішньо переміщені особи мали змогу відновити власні життєві ресурси, покращити емоційний стан, обмінятися досвідом успішної адаптації на новому місці, заручилися підтримкою один одного тощо.

Психологиня Макаровська Анна обговорила з ВПО реакції на надзвичайні події, питання стресу та надала рекомендації зі способів його подолання. Соціальна працівниця Шапа Марія розповіла про послуги фонду, а Філімонова Ольга надала охочим юридичні консультації.

Гірська міська військова адміністрація висловлює щиру подяку за проведений захід, підтримку внутрішньо переміщених осіб та постійну плідну співпрацю.

Довідково: мобільні групи психосоціальної та юридичної підтримки діють в рамках проєкту «Надання багатогалузевої гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні (2023-2024)» від БФ «Право на захист», як партнера Консорціуму Реагування (Ukraine Response Consortium). Проєкт здійснюється за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь