A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом тижня майже 1000 внутрішньо переміщених луганчан отримали натуральну та консультаційну допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 10.03.2024 18:28
Кількість переглядів: 59

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави та ГО «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист».

У гуманітарному штабі в Богданівці працівники ЦНАПу консультували з питань реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна, наші земляки отримували продуктові набори та памперси. Надавалися консультації з питань отримання статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, та фахівчині Луганського обласного центру зайнятості.

У Корсунь-Шевченківському луганчани отримували продукти харчування від облдержадміністрації, працівники штабу надавали консультації із загальних питань, з питань захисту прав та інтересів дітей тощо. Крім того, лікарі Товариства Червоного Хреста України надавали медичні консультації та послуги.

У хабі на Хмельниччині наші земляки забезпечувалися продуктами харчування, отримували консультації з питань реєстрації на отримання допомоги, пошуку тимчасового прихистку, з цифрової грамотності, із загальних та земельних питань. Спеціалісти Головного управління пенсійного фонду України у Луганській області консультували з питань призначення пенсійного забезпечення, Луганського обласного центру зайнятості з питань працевлаштування. Лікарі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської міської ради, КНП «Попаснянської міської багатопрофільної лікарні» Попаснянської міської ради та Товариства Червоного Хреста України надавали медичні консультації та ліки.

На Полтавщині луганчани отримували продукти та вживаний одяг. Відвідувачів консультували з питань захисту прав та інтересів дітей та із загальних питань. Фахівці БФ «Право на захист» надавали юридичну допомогу, спеціалісти Пенсійного фонду України роз'яснювали питання призначення пенсійного забезпечення. Лікар-терапевт КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультував відвідувачів та видавав ліки, спеціалісти Троїцької сільської ВА консультувала із соціальних питань, а фахівець ЦНАПу Попаснянської міської ВА – з адміністративних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь