Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Вітаємо переможницю першого туру конкурсу «Учитель року – 2024»

Дата: 28.02.2024 15:41
Кількість переглядів: 34

Цьогоріч Всеукраїнський конкурс «Учитель року» проходить у номінаціях «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література» й «Фізика» у два тури.

Переможницею першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2024» у номінації «Географія» стала Левченко Ірина Михайлівна, учителька географії Гірського ліцею Гірської міської територіальної громади.

Енергійна, амбітна, позитивна, готова ділитися своїми знаннями, напрацюваннями та, хоч юним, але вже географічним досвідом.

Учителька вважає, що найважливіше в освітній діяльності – це гармонія у стосунках з учнями, їхніми батьками та колегами, постійний творчий пошук і самовдосконалення.

Реалізує педагогічну ідею «Застосування сучасних педагогічних технологій на уроках географії в умовах сьогодення на засадах компетентнісно-діяльнісного підходу».

Власну життєву позицію Ірина Михайлівна озвучила та підтвердила на всіх конкурсних випробуваннях: «…Навчаючи дітей, щоразу навчаюся від них сама. Тому успіх педагогічної праці вбачаю в постійному спілкуванні з дітьми, у вмінні «запалити» дітей до роботи. Але найважливішим є любов і повага до дитини. Найвища цінність – особистість учня…».

Щиро вітаємо вчительку, яка гідно представила Гірську міську територіальну громаду у першому турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2024»! Бажаємо успіхів у реалізації амбітних задумів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь