Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Видача одноразової матеріальної грошової допомоги продовжиться і в 2024 році

Дата: 09.02.2024 16:40
Кількість переглядів: 96

У цьому році Гірською міською військовою адміністрацією було продовжено видачу одноразової матеріальної грошової допомоги мешканцям Гірської громади, які мають хронічні захворювання, тривалий час перебували на стаціонарному лікування та потребували платного медичного обстеження/операції/лікування, Так, у лютому вже отримали допомогу двоє мешканців громади у загальній сумі 31 тисяча гривень. Кошти виділялися з бюджету громади.

Нарахування допомоги відбулося відповідно до Місцевої соціальної програми «Милосердя» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області на 2024-2027 роки, затвердженої розпорядженням начальника Гірської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області від 07.11.2023 №141.

Також програмою «Милосердя» передбачено виплату одноразової матеріальної грошової допомоги при народженні дитини. У січні 2024 року у мешканки нашої громади, Карини М., народилась двійня. І вже в лютому пані Карині виплачено допомогу у загальній сумі 48 тисяч грн., по 24 тисячі грн. на кожну дитину.

Нагадаємо: з 01 січня 2024 року в Гірській громаді розпочалася реалізація вищевказаної програми. Детально ознайомитися із умовами подання документів та процесом їх розгляду Комісією з питань призначення та виплати одноразової матеріальної грошової допомоги з коштів бюджету Гірської міської територіальної громади, можна за посиланням: https://girska-gromada.gov.ua/news/1705477279/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь