A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорена робота у Реєстрі пошкодженого та знищеного майна

Дата: 09.02.2024 11:44
Кількість переглядів: 77

Вчора Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України проведено навчання щодо забезпечення процесу наповнення Реєстру пошкодженого та знищеного майна інформацією про пошкоджені об’єкти нерухомого майна. До участі долучилися спеціалісти відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації.

Спікери зауважили, що оновлення показника опосередкованої вартості при розрахунках житлових сертифікатів відбувається щокварталу. Також були обговорені постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 №381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення» та від 30.05.2023 №600 «Про затвердження Порядку надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна».

Відповідно до цих постанов отримати компенсацію для проведення ремонту, за виконаний ремонт пошкодженого об’єкту нерухомого майна та за знищені об’єкти нерухомого майна може тільки власник (співвласник) таких об’єктів.

По завершенню учасники отримали відповіді на запитання, які виникають під час роботи у Реєстрі пошкодженого та знищеного майна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь