Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Для полегшення адаптації ветеранів до цивільного життя підготовлено посібник «Як досягти кар’єрного успіху після військової служби»

Дата: 07.02.2024 11:55
Кількість переглядів: 19

          Для полегшення адаптації ветеранів до цивільного життя, за підтримки Мінветеранів підготовлено посібник «Як досягти кар’єрного успіху після військової служби».

     Посібник створений за рекомендаціями ветеранів на основі їх практичного досвіду та надає дієві рекомендації і інструменти, необхідні для визначення майбутньої кар’єри, окреслює подальші кроки для досягнення успіху в обраній цивільній справі після закінчення військової служби. Згідно з повідомленням Міністерства ветеранів, перший паперовий наклад посібника в повному обсязі розповсюджено серед ветеранів, ветеранських осередків, у медичних і реабілітаційних центрах та інших установах.

 З електронною версією посібника можна ознайомитись за посиланням: https://mva.gov.ua/storage/app/sites/1/uploaded-files/ПОСІБНИК.pdf

Розробники посібника ставили собі за мету допомогти людини, яка повертається з військової служби, знайти відповіді на такі важливі питання, як:

  • відновлення фізичного та психологічного стану після війни;
  • подолання можливого посттравматичного стресового розладу (ПТСР);
  • адаптація до мирного життя;
  • пошук нових сенсів у цивільному житті;
  • отримання нової спеціальності та реалізація себе у мирному житті.

Більшість демобілізованих українських захисників та захисниць – це люди з активною життєвою позицією, унікальним досвідом, знаннями та навичками, які вони отримали на війні. Задача держави – надати можливість кожному з них реалізуватися в мирному житті. З цією метою урядом передбачені кошти на реалізацію державних програм, які допомагають нашим захисникам і захисницям самореалізовуватися і розвиватися, наприклад, ветеранські гранти у межах програми єРобота , програми навчання та перенавчання , що надають можливість підвищити свій професійний рівень, отримати більш затребувану на ринку праці спеціальність або ваучери на навчання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь