Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом січня 2024 року у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації видано 4798 продуктових наборів

Дата: 01.02.2024 18:53
Кількість переглядів: 104

З них від Луганської обласної державної адміністрації – 4645, від благодійних фондів та організацій, таких, як «Аваліст», Асоціація «Салезіяни Святого Івана Боско, УГКЦ» – 109. Крім того, було видано 44 дитячі набори від «Фонду Рината Ахметова» та «Право на захист». Також видавалися памперси, іграшки, вживаний одяг та гігієнічні набори краси від «Всеукраїнського Благодійного фонду».

Продовжилося у штабах і консультування та надання різних послуг. Найбільшим попитом серед послуг були консультації спеціалістів ЦНАП щодо подання повідомлення про зруйноване або знищене майно, з питань пенсійного забезпечення та працевлаштування, з питань пошуку тимчасового прихистку тощо. Всього за цей період було надано 2255 консультацій.

У той же час, працівники медичних закладів, релокованих з Луганської області, а також фахівці Міжнародного комітету Червоного Хреста безкоштовно консультували відвідувачів, проводили аналізи, видавали медикаменти, вітамінні комплекси тощо. Медичну допомогу та консультації отримали 344 особи.

Нагадаємо, від Гірської міської військової адміністрації функціонує п’ять хабів за адресами: м. Києв, м. Полтава, м. Хмельницький, м. Корсунь-Шевченківський, с. Богданівка Павлоградського району Дніпропетровської області.

Ознайомитися з графіками роботи та контактними номерами телефонів штабів можна за посиланням: https://girska-gromada.gov.ua/news/1676207916/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь