Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом тижня майже 800 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 14.01.2024 22:01
Кількість переглядів: 107

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від ГО «Аваліст» та облдержадміністрації. Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості, правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист», психолог проводив тренінг.

У гуманітарному штабі в Богданівці працівники ЦНАПу консультували з питань реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна, наші земляки отримували продуктові набори. Відвідувачі переглядали відеоролики виступів учасників артпроєкту «Нова українська пісня». Крім того, було створено пересувну бібліотечну книжкову полицю.

У Корсунь-Шевченківському луганчани отримували продукти харчування від облдержадміністрації та дитячі подарунки від Фонду Ріната Ахметова, працівники штабу надавали консультації із загальних питань, з питань захисту прав та інтересів дітей тощо.

У хабі на Хмельниччині наші земляки забезпечувалися продуктами харчування, отримували консультації з питань реєстрації на отримання допомоги, пошуку тимчасового прихистку, з цифрової грамотності, із загальних та земельних питань. Лікарі Норвезького Червоного Хреста надавали медичну допомогу та видавали набори безрецептурних ліків.

На Полтавщині луганчани отримували продукти та вживаний одяг. Відвідувачів консультували з питань захисту прав та інтересів дітей, із загальних питань. Спеціалісти Пенсійного фонду України надавали консультації з питань призначення пенсійного забезпечення. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області видавала ліки. Фахівець ЦНАПу Щастинської міської ВА надавав адміністративні послуги, а спеціаліст Троїцької сільської ВА консультувала із соціальних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь