Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Проведено нараду щодо взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству

Дата: 12.12.2023 12:25
Кількість переглядів: 51

Заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування щодо взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству. До участі були запрошені працівники соціальної сфери громади.

На початку наради Інна Петрівна наголосила, що в умовах збройного конфлікту рівень насильства завжди зростає – мова не лише про злочини з боку агресора, а й про побутове домашнє насильство. Часто постраждалі можуть не заявляти про пережите, оскільки бояться зустрітися з недовірою чи навіть із звинуваченням. Під час спілкування із такими особами варто дотримуватись певних правил комунікації. Їм необхідно надавати роз’яснення щодо можливості отримання психологічної, медичної, правової та соціальної допомоги, як убезпечити себе від насильства у майбутньому.

Під час наради були розглянуті законодавчі акти, які регламентують порядок взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі. Соціальні працівники обговорили повноваження кожного із суб’єктів, що здійснюють відповідні заходи, алгоритм надання допомоги потерпілим особам та профілактичні заходи із запобігання домашньому насильству.

Підсумовуючи, Інна Деміденко надала доручення продовжити проведення заходів із запобігання та протидії домашньому насильству.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь