Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 170 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 04.12.2023 17:55
Кількість переглядів: 50

У Богданівському хабі відвідувачі отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та памперсів. Надавалися консультації з питань оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, із соціальних та загальних питань, консультації ЦНАП та щодо відновлення документів.

На Полтавщині видавалися продукти, памперси, іграшки та вживаний одяг. ВПО також отримували консультації з питань захисту прав та інтересів дітей, оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів тощо.

На Хмельниччині наші земляки продовжили отримувати харчові набори. Працівники штабу консультували із цифрової грамотності, земельних питань, щодо отримання допомоги у хабах Луганщини..

У Корсунь-Шевченківському відвідувачів консультували з питань подання повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно, із юридичних та загальних питань. Крім того, журналістка від Фонду Ріната Ахметова брала інтерв’ю у ВПО для музею «Голоси Мирних».

У Київському хабі видавалися пакунки з продуктами від громадської організації «Аваліст». Також надавалися правова допомога та консультації із загальних питань відповідальною особою за роботу штабу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь