Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Спеціалісти структурних підрозділів Гірської міської військової адміністрації взяли участь у інформаційних онлайн-заходах з актуальних тематик

Дата: 29.11.2023 14:47
Кількість переглядів: 67

Спеціалісти структурних підрозділів Гірської міської військової адміністрації взяли участь у інформаційних онлайн-заходах з актуальних тематик, організованих Програмою «U-LEAD з Європою».

Учасники долучилися до обговорень процесу формування тарифів для послуг з управління побутовими відходами в громадах, різних факторів забезпечення ефективної та справедливої системи тарифікації тощо. Також були розглянуті актуальні питання трансформації мережі закладів охорони здоров'я на рівні громад на сучасному етапі, можливі варіанти функціонування дошкільної освіти територіальних громад в умовах воєнного стану, роз’яснені основні нормативні засади проєкту запровадження в закладах загальної середньої освіти посади спеціаліста із безпеки в освітньому середовищі.

Довідково: «U-LEAD з Європою» – програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією, що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь