Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом тижня більше 2100 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 26.11.2023 22:33
Кількість переглядів: 122

У Київському хабі продовжилася видача продуктів наборів. Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар та медична сестра консультували з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби луганчани отримували консультації спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості, адвокатів БФ «Право на захист.

У гуманітарному штабі в Богданівці працівники ЦНАПу консультували з питань реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна, наші земляки отримували памперси та продуктові набори від держави. Надавалися консультації фахівчині Луганського обласного центру зайнятості. Також надавалися консультації та послуги медичної сестри комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради.

У той же час у Корсунь-Шевченківському видавалися дитячі памперси, продукти від облдержадміністрації та Фонду Ріната Ахметова. Надавалися консультації із загальних питань, з питань захисту прав та інтересів дітей. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультувала відвідувачів та видавала ліки. Крім того, волонтери Товариства Червоного Хреста України провели захід з психосоціальної підтримки з елементами творчості «Давай вирішувати проблеми разом».

У хабі на Хмельниччині наші земляки забезпечувалися продуктами харчування. Лікарі Норвезького Червоного Хреста та представники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультували відвідувачів та видавали ліки.

На Полтавщині луганчани отримували продукти, іграшки та вживаний одяг. Відвідувачів консультували з питань захисту прав та інтересів дітей, із загальних питань. Спеціалісти Пенсійного фонду України надавали консультації з питань призначення пенсійного забезпечення, а юристи БФ «Право на захист» – юридичні консультації. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області видавала ліки, а лікар-терапевт комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультував відвідувачів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь