A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Звернення начальника Гірської міської військової адміністрації з нагоди Дня пам'яті жертв Голодоморів

Дата: 25.11.2023 06:45
Кількість переглядів: 67

Шановна громадо!

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу, а також голодоморів 1921-1922 та 1946-1947 років в Україні.

У 1932-1933 роках комуністичний тоталітарний режим вчинив злочин геноциду проти Українського народу. Сьогодні прямий спадкоємець сталіністів – рашистський режим сучасної московії також прагне вчинити геноцид на українській землі.

Метою злочину у XX столітті було знищення українського народу як нації. Через 90 років після Голодомору-геноциду росіяни знову застосовують проти українців нелюдські методи геноциду, щоб знищити нашу ідентичність, культуру, мову, а відтак, – знищити українську націю. Тоді кремлівські злочинці морили людей голодом, відбираючи усі засоби для існування, а сьогодні російські окупанти масово вбивають і депортують українців, руйнують міста та інші населені пункти України.

Сталін у XX столітті та путін у XXI столітті зробили вибір на користь геноцидів, бо інші методи упокорення Українського народу не принесли та й не могли принести бажаного для них результату.

Тоталітарний радянський союз замовчував і приховував Голодомор як явище. Путінська московія розгорнула масштабні дезінформаційні та пропагандистські кампанії для підготовки своєї аудиторії до подальшого скоєння чи схвалення звірств, а також з метою приховування своїх злочинів у світі.

Водночас увесь цивілізований світ зараз допомагає та солідаризується з Україною. У нинішніх умовах пам’ять про Голодомор є чинником суспільної мобілізації українців і світової спільноти для протидії агресору.

Головне завдання полягає у тому, щоб згуртовано усім суспільством разом з Силами оборони протистояти московському геноциду, захистити власну державу і забезпечити Перемогу.

Нехай Господь Бог ніколи більше не допустить такого лиха і нехай земля буде пухом для усіх спочилих жертв голодоморів! Вічна пам'ять загиблим і вічна слава Україні!

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!

З повагою

начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій БАБЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь