Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні більше 550 переміщених осіб з Луганщини отримали натуральну допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 24.11.2023 19:28
Кількість переглядів: 56

На Полтавщині відвідувачі отримували продуктові набори та вживаний одяг. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області видавала ліки, а лікар-терапевт комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультував відвідувачів.

У Богданівському хабі видавалися продукти. Як завжди надавалися різноманітні консультації. Зокрема, щодо оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, із соціальних та загальних питань, консультації ЦНАПу. Також надавалися консультації та послуги медичної сестри комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради.

У Корсунь-Шевченківському луганчани отримували продукти від облдержадміністрації та Фонду Ріната Ахметова. Наших земляків консультували з питань захисту прав та інтересів дітей, загальних та соціальних питань.

На Київщині видавали пакунки з продуктами. Медична сестра  консультувала з питань лікування та профілактики захворювань та вимірювала цукор. Працівники штабу консультували із загальних питань.

У Хмельницькому ВПО забезпечувалися продуктовими наборами. Відвідувачів консультували з питань реєстрації на отримання допомоги та пошуку тимчасового прихистку, медична сестра КНП ЦПМСД Попаснянської міської ради надавала медичні послуги та видавала ліки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь