Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Про проведення обласної вікторини до дня Збройних Сил України

Дата: 21.11.2023 14:57
Кількість переглядів: 48

Відповідно до планів роботи Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства на 2023 рік, з метою формування національної свідомості в учнівської молоді, виховання почуття патріотизму, в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 06 грудня 2023 року буде проведено обласну краєзнавчу вікторину до Дня Збройних Сил України (далі – Вікторина).

До участі у заході запрошуються учні закладів освіти Луганської області, учасники Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Час виконання завдання – 20 хвилин. Потім форма закриється. Кожен учасник може виконати завдання тільки один раз. Форма буде відкрита 06 грудня з 15.00 до 15.20 год.

Участь у Вікторині можуть взяти усі бажаючи здобувачі освіти закладів освіти Луганської області.

Окремий залік буде проведено серед роїв молодшої, середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Для цього участь у Вікторині обов’язково повинні взяти 2 учасники від роїв молодшої (06-10 років), 2 учасники від середньої (11-14 років), 2 учасники старшої вікових груп (15-17 років). Рій-переможець  визначається по сумі балів двох учасників. Рої подають заявки за формою, що додається, на електронну адресу locdutk2017@ukr.net.

Реєстрація учасників відбувається під час надання відповідей у Googl-формі, де вони вказують своє повне ім’я та прізвище, повну назву закладу освіти, інші дані. Учасники роїв вказують назву рою, прізвище, ім’я, по-батькові керівника рою тощо.

Учасники відповідають на питання, що стосуються історії ЗСУ, родів військ, символіки, видів техніки, подій російсько-української війни з 2014 року і дотепер.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь