A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Цифровізація: переваги та шляхи подолання викликів

Дата: 21.11.2023 14:18
Кількість переглядів: 84

«Цифровізація суспільства та влади стає рушієм усіх змін у напрямку сталого розвитку економіки, допомагає громадам здобувати додаткові кошти завдяки залученню інвесторів і бізнесу, спрощує доступ громадян до різноманітних послуг. Перед нами стоїть завдання поєднати комфорт і соціальну привабливість громади після її деокупації», – такими словами розпочала засідання робочої групи з питань розробки Стратегії цифрової трансформації Гірської міської територіальної громади заступник начальника з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька.

Для створення проєкту Стратегії було проведено всебічний аналіз стану рівня інформатизації громади, на основі якого розроблені 20 напрямів цифрової трансформації. Вони допоможуть збирати та аналізувати потреби мешканців громади та спрощуватимуть надання всебічних послуг.

Ключовими завданнями цифрової трансформації Гірської громади є впровадження та розвиток електронних систем медицини, освіти, соціальної сфери, спорту та культурного життя, підтримки бізнесу тощо. Не менш важливим буде вирішення питання підключення населених пунктів Гірської громади та всіх соціальних об’єктів до мережі швидкісного інтернету після деокупації.

Після конструктивних обговорень, з урахуванням всіх пропозицій та зауважень, члени робочої групи вирішили зібратися наприкінці тижня для затвердження проєкту Стратегії для її винесення на електронні консультації з громадськістю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь