Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Про формування Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 14.09.2023 08:54
Кількість переглядів: 29

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 року №812 при Гірській міській військовій адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області заплановано утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі – Рада). Рада братиме участь у реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО).

Рада утворюється з метою сприяння в реалізації громадянських і політичних прав ВПО, сприяння забезпеченню і захисту прав та інтересів ВПО.

До складу Ради увійдуть 18 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворюється Рада, становитиме шість осіб, ВПО – дев’ять осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав ВПО – три особи.

Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради, які оцінює орган, при якому утворюється Рада, є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності, відсутність конфлікту інтересів, наявність особистих досягнень або реалізованих проєктів у сфері захисту ВПО, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Ради.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих документів, які приймаються з 14.09.2023 по 28.09.2023 відділом соціального захисту населення та охорони здоров’я Гірської міської військової адміністрації (51465, Дніпропетровська область, Павлоградський район, с. Богдановка вул. Шевченка, 32Г або на електронну адресу: soczahust_girske@girska-gromada.gov.ua) в електронній та/або паперовій формі, а саме:

заява у довільній формі;

документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України (паспорт);

документ про освіту (за наявності);

мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія, або листа громадського об’єднання.

За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону: +38 (099) 702 7618.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь