Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні більше 340 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 07.09.2023 18:31
Кількість переглядів: 85

У Київському хабі продовжилася видача сімейних наборів гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ), відвідувачі також отримували продуктові набори. Відповідальна особа за роботу хабу надавав юридичні консультації, лікар видавав ліки та консультував з питань лікування та профілактики захворювань, спеціалісти Луганського обласного центру зайнятості консультували з питань працевлаштування, а представники БФ «Право на захист» реєстрували на отримання грошової допомоги.

На Полтавщині відвідувачі отримували продукти харчування, дитячі памперси, іграшки та вживаний одяг. Юристи БФ «Право на захист» надавали юридичну допомогу, спеціалісти громадської організації «Клас» в рамках проєкту «Спільно. Соціальні послуги» надавали підтримку сім’ям з дітьми, працівники штабу консультували з питання повідомлення про пошкоджене/знищене нерухоме майно.

У той же час у Богданівському хабі видавалися пакунки з продуктами. ВПО також отримували консультації спеціалістів відділу ЦНАП, з питань захисту прав та інтересів дітей, із загальних і соціальних питань, з питань працевлаштування від фахівчині Луганського обласного центру зайнятості.

На Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування від держави. Крім того, надавалися юридичні консультації фахівцями БФ «Єднання заради дії», консультації з питання отримання прихистку та земельних відносин.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь