Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Участь закладів вищої освіти у просторовому плануванні територіальних громад»

Дата: 23.08.2023 18:41
Кількість переглядів: 56

Всеукраїнською Асоціацією ОТГ проведено вебінар «Участь закладів вищої освіти у просторовому плануванні територіальних громад». До участі долучилися спеціалісти відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору, економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації.

Головними спікерами заходу виступили декан факультету Мамедов Алірза та Любов Апостолова-Сосса – завідувачка кафедри міського господарства Київського національного університету будівництва і архітектури. Вони поділилися досвідом, набутим університетом, у дослідженні та формуванні пропозицій просторового розвитку населених пунктів.

Учасники розглядали питання співпраці закладів вищої освіти та територіальних громад у просторовому плануванні територій та кращі практики планування. Окремо обговорювалися питання підтримки німецькими фондами розробки проєктів просторового розвитку населених пунктів України.

По закінченню були надані відповіді на всі запитання, які виникли під час зустрічі, та рекомендації про можливості співпраці Київського університету з територіальними громадами для подальшого працевлаштування спеціалістів.

Захід організовано Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформи «Економіка та інвестиції» за підтримки Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь