Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася соціальна спрямована нараду

Дата: 04.08.2023 18:02
Кількість переглядів: 73

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено соціально спрямовану нараду з працівниками установи та підвідомчого комунального підприємства.

Відповідно до порядку денного першим питанням стало обговорення розвитку послуги раннього втручання. Інна Деміденко зазначила, що перші роки життя дитини є визначальними для її подальшого росту та розвитку і впливають на її майбутнє. Кожна дитина пізнає світ у своєму темпі і потребує різного обсягу зусиль з боку дорослих, особливо, якщо мова йде про дітей із порушеннями розвитку. Саме для цього й існує система раннього втручання, мета якої допомогти батькам та дитині повноцінно жити.

Учасники наради обговорили концепцію створення та розвитку системи раннього втручання у Гірській громаді, план заходів з реалізації концепції та інші нормативні акти, які стосуються порушеного питання. Присутні опрацювали механізм надання послуги командою фахівців медичної, соціальної та освітньої сфери, складові таких послуг тощо.

Також були обговорені соціальні проєкти, спрямовані на розширення спектру соціальних послуг в громаді після деокупації та забезпечення мешканців соціальними послугами відповідно до їх потреб. Також було розглянуто та підтримано проєкт створення відділення стаціонарного догляду осіб похилого віку та осіб з інвалідністю на базі КЗ «Центр надання соціальних послуг».

За підсумками наради Інна Деміденко наголосила на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення громади щодо послуги раннього втручання та направлення родин з дітьми, у разі необхідності, до закладів та установ, які вже надають таку послугу.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь