Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Технічне обстеження будівель і споруд із застосуванням прогресивних методів. Неруйнівний контроль у будівництві»

Дата: 15.08.2023 17:57
Кількість переглядів: 53

Сьогодні начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської військової адміністрації Віталій Коваленко взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Технічне обстеження будівель і споруд із застосуванням прогресивних методів. Неруйнівний контроль у будівництві».

Учасники заходу детально обговорили нормативне забезпечення процесу обстеження пошкоджених об’єктів інфраструктури, особливості проведення технічного обстеження будівель і споруд, які були пошкоджені або зруйновані внаслідок бойових дій, та особливості охорони праці під час виконання обстеження.

Спікери акцентували увагу присутніх на необхідності технічного обстеження будівель і споруд для забезпечення подальшої ефективної експлуатації та безпеки, доцільності здійснення науково-технічного супроводу дорожніх робіт у воєнний час. Також були розглянуті методи сучасної діагностики конструкцій пошкоджених об’єктів інфраструктури.

Окремо були представлені сучасні технічні засоби та обладнання для обстеження пошкоджених будівель і споруд, новітні матеріали, сучасні технології для ремонту та відновлення об’єктів пошкодженої інфраструктури.

«Якісна підготовка до відновлення інфраструктури громад після деокупації неможлива без якісного технічного обстеження будівель і споруд та розуміння змін в нормативно-правовому регулюванні в цій галузі, які відбулись протягом 2021-2023 років та продовжують трансформуватись», – прокоментував участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції Віталій Коваленко.

Захід організовано Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України спільно з Державним підприємством «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М. П. Шульгіна».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь