Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 120 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 11.08.2023 18:35
Кількість переглядів: 211

На Полтавщині відвідувачі отримували вживаний одяг. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області видавала ліки, а лікар-терапевт комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультував відвідувачів.

Водночас у Богданівському хабі внутрішньо переміщеним особам надавалися консультації щодо оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, із загальних та соціальних питань, консультації з питань пошкодженого та зруйнованого майна тощо. Відвідувачі отримували продуктові набори та памперси. Також сьогодні у хабі вела прийом громадян медична сестра. Вона вимірювала тиск, брала аналізи на цукор у крові та видавала калію йодид.

У Корсунь-Шевченківському надавалися консультації з питань пошкодженого майна, захисту прав та інтересів дітей, загальних та соціальних питань. Відвідувачі отримували дитячі памперси та пакунки з продуктами.

У Хмельницькому відвідувачі забезпечувалися продуктами, дитячим харчуванням та памперсами. Лікар центральної міської лікарні надавав консультації та видавав ліки.

На Київщині продовжилася видача сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Відповідальна особа за роботу хабу надавав юридичні консультації, а лікар видавав ліки та консультував з питань лікування та профілактики захворювань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь