Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася нарада соціального спрямування

Дата: 11.08.2023 16:00
Кількість переглядів: 79

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування на тему «Соціальний захист багатодітних сімей».

Розпочинаючи нараду Інна Петрівна зауважила, що держава приділяє всіляку увагу і підтримку багатодітним родинам. Разом з тим багатодітні сім'ї стикаються з різними викликами та питаннями, які під час воєнного стану є особливо актуальними. Вони пов'язані здебільшого з проблемами фінансової підтримки, житла, доступу до належних освітніх, медичних, соціальних послуг. Це стосується і підтримки батьківського виховання дітей та пов’язаних з цим проблем.

Заступник начальника наголосила, що для належного надання соціальних послуг та соціального захисту багатодітних родин, працівники соціальної сфери повинні розумітися на відповідних законодавчих актах для вчасного надання допомоги.

Продовжуючи обговорення, учасники наради опрацювали законодавчі акти, які стосуються встановлення статусу багатодітної родини, призначення державних соціальних виплат, пільг для багатодітних родин, оздоровлення дітей із багатодітних родин та змінами до них. Окремо були обговорені питання надання соціальних послуг багатодітним родинам Гірської міської територіальної громади.

Підсумовуючи нараду, Інна Деміденко надала доручення сформувати базу багатодітних сімей громади, з’ясувати їх потреби та провести роз’яснювальну роботу серед зазначеної категорії громадян.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь