Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні більше 210 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 10.08.2023 20:26
Кількість переглядів: 103

У Київському хабі продовжилася видача сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ) та термобілизни від представництва неурядової некомерційної корпорації «Проджект Хоуп-Зе Піпл-Ту-Піпл Хелс Фаундейшн, Інк». Відповідальна особа за роботу хабу надавав юридичні консультації, а лікар видавав ліки та консультував з питань лікування та профілактики захворювань.

На Полтавщині відвідувачі отримували сімейні продуктові та гігієнічні набори від Благодійного фонду Восток SOS. Спеціалісти Гуманітарної місії «Проліска» видавали нашим землякам футболки та надавили психологічну допомогу, а спеціалісти благодійного фонду «Право на Захист» консультували з юридичних питань.

У той же час у Богданівському хабі видавалися пакунки з продуктами. ВПО також отримували консультації спеціалістів відділу ЦНАП, з питань захисту прав та інтересів дітей, із загальних і соціальних питань, з питань працевлаштування від фахівчині Луганського обласного центру зайнятості тощо. Крім того, сьогодні у штабі вчитель з математики проводив заняття з учнем

На Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування від держави. Освітянка Гірської громади проводила навчально-розважальні заняття з дітьми.

У Корсунь-Шевченківському продовжилася видача продуктових наборів. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультувала відвідувачів та видавала ліки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь