Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 210 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 02.08.2023 18:06
Кількість переглядів: 77

У хабі на Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування від держави та Благодійного фонду Восток SOS. Крім того, лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд, надавали консультації дорослим та дітям, вимірювали кров’яний тиск, рівень цукру та сатурації, видавали набори безрецептурних ліків.

У Корсунь-Шевченківському працівники штабу видавали продукти харчування та дитячі памперси, консультували із загальних питань, з питань пошкодженого/зруйнованого майна, з питань захисту прав та інтересів дітей.

У Київському хабі продовжилася видача сімейних наборів гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ) та термобілизни від представництва неурядової некомерційної корпорації «Проджект Хоуп-Зе Піпл-Ту-Піпл Хелс Фаундейшн, Інк». Разом з тим, за потребою надавалися правова допомога від адвокатів благодійного фонду «Право на Захист» та консультації спеціалісту Луганської обласної служби зайнятості.

Водночас на Полтавщині наші земляки отримували вживаний одяг, продуктові набори, дитяче харчування, іграшки. Видавалися також сімейні набори посуду, матраци, постільну білизну, ковдри і подушки, побутові набори від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Крім того, спеціалісти громадської організації «Клас» в рамках проєкту «Спільно. Соціальні послуги» надавали підтримку сім’ям з дітьми.

У Богданівському штабі видавалися продуктові набори. Відвідувачам також надавалися консультації внутрішньо переміщеним особам із соціальних та загальних питань, питань подання повідомлень про зруйноване/пошкоджене майно, з питань оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, з питань працевлаштування тощо.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь