Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорені відновлення систем життєзабезпечення та нагальні проблеми, які доведеться вирішувати після звільнення Гірської громади

Дата: 01.08.2023 18:06
Кількість переглядів: 90

Підготовку планів заходів щодо відновлення систем життєзабезпечення та нагальні проблеми, які доведеться вирішувати після звільнення Гірської громади, обговорили сьогодні на засіданні Координаційного штабу з питань деокупованих територій.

Проходило засідання під головуванням заступника начальника Гірської міської військової адміністрації Олексія Невечері та за участю працівників установи, представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій й представників комунальних підприємств.

Основна увага учасників була приділена завданням, які виконуватимуть підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Головного управління Національної поліції щодо розмінування територій та захисту мирних громадян.

Представник ГУ ДСНС у Луганській області поінформував учасників наради про стан укомплектування силами та засобами підрозділу, який розміновуватиме деокуповані території Гірської громади, і наголосив на готовності приступити до виконання завдань у будь-який час.

За підсумками засідання Олексій Невечеря надав доручення щодо підготовки сил та засобів проведення робіт з обстеження та розмінування місцевості для забезпечення доступу до об’єктів критичної інфраструктури, швидкого відновлення їх функціонування, а також електропостачання, мобільного зв’язку та інтернету у звільнених населених пунктах громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь