Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорено виконання програми із забезпечення внутрішньо переміщених осіб житлом

Дата: 01.08.2023 15:40
Кількість переглядів: 157

«Відсутність власного житла, неналежні умови проживання та висока оплата оренди – найбільш проблематичні питання для внутрішньо переміщених осіб», – так розпочав нараду щодо забезпечення виконання програми із забезпечення внутрішньо переміщених осіб житлом заступник начальника Гірської міської військової адміністрація Олексій Невечеря.

Відповідно до порядку денного учасники наради обсудили ряд нагальних питань щодо забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, обговорювалася програма «Захист та турбота» з адаптації та соціальної інтеграції внутрішньо переміщених осіб Гірської міської територіальної громади, де пріоритетним є вирішення питання забезпечення внутрішньо переміщених осіб житлом, сприяння їхньому працевлаштуванню, забезпеченню соціального захисту та допомоги з адаптації у новому середовищі.

Присутні поінформували заступника начальника про проведену роботу у напрямку взяття в оренду об’єктів комунальної власності в інших регіонах України та про співпрацю з представниками міжнародних організацій, які виділяють кошти для реконструкції або ремонту будівель та облаштування житла, з метою подальшого заселення ВПО.

За підсумками наради були надані доручення продовжити роботу над залученням додаткових ресурсів і партнерів задля задоволення базових потреб вимушено переміщених осіб Гірської міської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь