Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Цього тижня більше 1350 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 30.07.2023 19:12
Кількість переглядів: 46

У Київському хабі продовжилася видача сімейних наборів гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Відвідувачі також отримували консультації спеціаліста Луганського обласного центру зайнятості, спеціалісти благодійного фонду «Право на Захист» та відповідальна особа за роботу штабу надавали юридичні консультації.

У гуманітарному штабі в Богданівці працівники ЦНАПу консультували з питань реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна, наші земляки отримували памперси, продуктові набори від держави, а також консультації із різноманітних питань. Також надавалися консультації медичної сестри комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради та з питань працевлаштування від фахівчині Луганського обласного центру зайнятості.

У той же час у Корсунь-Шевченківському видавалися продуктові набори від облдержадміністрації, памперси для дітей та дорослих. Відвідувачам надавалися юридична допомога та консультації із питань пошкодженого майна. Лікарі Товариства Червоного Хреста України та медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультували відвідувачів та видавали ліки. Крім того, спеціалісти Благодійного фонду «Право на захист» видавали допомогу у вигляді постільної білизни, рушників, ковдр, пледів, гігієнічних та кухонних наборів, матраців, одягу, взуття та надавити юридичну допомогу.

У хабі на Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктовими наборами від держави та Благодійного фонду Восток SOS, памперсами. Лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд, надавали консультації дорослим та дітям, вимірювали кров’яний тиск, рівень цукру та сатурації, видавали набори безрецептурних ліків.

На Полтавщині спеціалісти Гуманітарної місії «Проліска» видавали луганчанам футболки. Крім того, відвідувачі отримували правову допомогу від юристів благодійного фонду «Право на захист», луганчани забезпечувалися памперсами, продуктовими пакунками, вживаними ковдрами, пледами, рушниками, спальними наборами, посудом та одягом. Окремо, спеціалісти пенсійного фонду України у Луганській області надавали консультації із питань призначення пенсійного забезпечення. Соціальні послуги» надавали підтримку сім’ям з дітьми. Крім того, медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області видавала медичні препарати, а лікар-терапевт комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультував відвідувачів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь