Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 200 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 26.07.2023 18:35
Кількість переглядів: 63

У хабі на Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування від держави та Благодійного фонду Восток SOS. Крім того, лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд, надавали консультації дорослим та дітям, вимірювали кров’яний тиск, рівень цукру та сатурації, видавали набори безрецептурних ліків.

У Корсунь-Шевченківському працівники штабу видавали продукти харчування та дитячі памперси. У Київському хабі продовжилася видача сімейних наборів гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Відвідувачі також отримували консультації спеціаліста Луганського обласного центру зайнятості, відповідальна особа за роботу штабу надавав юридичні консультації.

Водночас на Полтавщині наші земляки отримували вживані одяг, постільну білизну, ковдри, продуктові набори. Окремо відповідальна особа за роботу штабу надавала консультації з питань захисту прав і інтересів дітей.

У Богданівському штабі видавалися продуктові набори. Крім того, надавалися консультації внутрішньо переміщеним особам із соціальних та загальних питань, питань подання повідомлень про зруйноване/пошкоджене майно, а також з питань оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів тощо.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь