Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Соціальні послуги в територіальних громадах. Актуальні питання»

Дата: 26.07.2023 14:06
Кількість переглядів: 41

26 липня Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» проводила вебінар «Соціальні послуги в територіальних громадах. Актуальні питання». До участі долучились посадовці відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Гірської міської ВА та працівники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг».

Під час заходу були обговорені результати опитування щодо основних проблем у сфері соціального захисту та згуртованості, а також розглянуті гендерно чутливі соціальні послуги.

Учасники вебінару обговорили питання та проблеми у сфері соціального захисту та згуртованості. Зокрема, проблеми кадрового та законодавчого забезпечення, проєктну діяльність і грантову підтримку громад у сфері соціального захисту та гендерний і інклюзивний підхід в соціальній роботі.

Спікерами виступили Юлія Савельєва, експерт-модератор Платформи «З питань гендерної рівності» та Олександр Ісип, експерт Платформи «Соціальний захист та згуртованість», Платформи «Молодь, спорт, культура».

Захід організовано Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформ «Соціальний захист та згуртованість», «Молодь, спорт, культура» за підтримки Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь