Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Особливості надання адміністративних послуг щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в т. ч. для ВПО»

Дата: 24.07.2023 11:51
Кількість переглядів: 66

24 липня працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг» і відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Гірської міської військової адміністрації взяли участь у онлайн-консультації «Особливості надання адміністративних послуг щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в т. ч. для ВПО». 

У ході заходу експерти довели до відома присутніх зміни в законодавстві щодо надання адміністративних послуг у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також щодо державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців. Були обговорені особливості надання адміністративних послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень та державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців під час воєнного стану.

Увагу учасників також було зосереджено на можливостях прийняття заяв про заборону проведення реєстраційних дій центрами надання адміністративних послуг та алгоритмах отримання доступів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців тощо.

Захід відбувається в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та Департаменту приватного права Міністерства юстиції України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь