A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 270 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 14.07.2023 18:52
Кількість переглядів: 36

На Полтавщині відвідувачі отримували продукти харчування вживані одяг, ковдри, постіль та посуд. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області видавала ліки, а лікар-терапевт комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультував відвідувачів.

Водночас у Богданівському хабі внутрішньо переміщеним особам надавалися консультації щодо оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, із загальних та соціальних питань, консультації ЦНАПу. Відвідувачі також отримували продуктові набори та памперси. Також сьогодні у хабі вела прийом громадян медична сестра. Вона вимірювала тиск та брала аналізи на цукор у крові. 

У Корсунь-Шевченківському видавалися продуктові пакунки, памперси для дітей. На Хмельниччині наші земляки забезпечувалися продуктами харчування від держави та БФ Восток SOS, памперсами.

У Київському хабі продовжилася видача сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ) та термобілизни від представництва неурядової некомерційної корпорації «Проджект Хоуп-Зе Піпл-Ту-Піпл Хелс Фаундейшн, Інк». Відповідальна особа за роботу хабу надавав юридичні консультації, а лікар видавав ліки та консультував з питань лікування та профілактики захворювань.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь