A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Проведено нараду щодо запобігання торгівлі людьми

Дата: 14.07.2023 13:34
Кількість переглядів: 56

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду щодо запобігання торгівлі людьми.

На початку наради Інна Петрівна зазначила, що у сучасному світі зростає кількість злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми. Сьогодні для українців, в умовах воєнного стану, ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми як всередині країни, так і за її межами став ще більшим. Багато громадян переїхали із зони бойових дій в інші регіони або закордон та шукають нову роботу. Якщо раніше поняття «торгівля людьми» включало в себе здебільшого сексуальне рабство, то сьогодні воно увібрало широкий спектр форм: від трудової експлуатації до нелегальної трансплантації органів.

Учасники наради детально опрацювали форми торгівлі людьми та індикатори визначення, що людина є постраждалою. Були обговорені процедура набуття та встановлення статусу особи, постраждалої від торгівлі людьми, види допомоги, що може отримати така особа та надання соціальних послуг зазначеній категорії громадян.

Підбиваючи підсумки, Інна Деміденко наголосила на необхідності взаємодії і співпраці соціальних служб із різними суб’єктами, які займаються протидією торгівлі людьми в громаді, та проведенні роз’яснювальної роботи із сім’ями вразливих категорій щодо запобігання потрапляння в такі ситуації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь