A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні більше 290 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 13.07.2023 19:08
Кількість переглядів: 66

У Київському хабі продовжилася видача сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ) та термобілизни від представництва неурядової некомерційної корпорації «Проджект Хоуп-Зе Піпл-Ту-Піпл Хелс Фаундейшн, Інк». Відповідальний за роботу хабу надавав юридичні консультації.

На Полтавщині спеціалісти Гуманітарної місії «Проліска» видавали нашим землякам футболки, родини з дітьми до одного року отримували комплекти одягу для немовлят. Психологи «Проліски» надавали психоемоційну підтримку дорослим і дітям, а кейс-менеджер консультував із соціальних питань. Відвідувачі також отримували продукти, дитячі памперси, вживані одяг, ковдри, пледи, подушки та посуд. Заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Олена Шаповалова консультувала з питань призначення пенсійного забезпечення. Крім того, спеціалісти благодійного фонду «Право на Захист» консультували з юридичних питань, спеціалісти громадської організації «Клас» надавали індивідуальні консультації щодо здійснення оцінки потреб родин з дітьми, а відповідальна за роботу хабу – щодо встановлення батьківства.

У той же час у Богданівському хабі видавалися пакунки з продуктами та памперси. ВПО також отримували консультації із загальних, соціальних та нагальних питань. На Хмельниччині відвідувачів консультували з питань забезпечення медичними послугами, вони також забезпечувалися памперсами, продуктами харчування від держави та Благодійного фонду Восток SOS.

У Корсунь-Шевченківському продовжилася видача продуктових наборів та дитячих памперсів. Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультувала відвідувачів та видавала ліки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь