Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Шановні львів’яни!

Дата: 07.07.2023 12:01
Кількість переглядів: 43

Прийміть щирі співчуття з приводу трагедії, яка сталася в ніч на 6 липня поточного року у Вашому місті. Вся Гірська міська територіальна громада сумує разом з Вами у цю лихую годину скорботи.

Ця ворожа атака ще раз довела люту ненависть та вороже ставлення ганебних російських загарбників до мирного українського народу. У тих, хто розв’язав цю загарбницьку війну проти України, немає жодних людських почуттів, вони не спроможні співчувати та бути людяними. Адже, після чергового нічного удару по нашій державі, десятки мирних жителів Львова залишилися пораненими або загинули прямо у власних домівках, десятки – залишилися без даху над головою…

Ми розділяємо Ваш біль і вашу тугу за загиблими, розділяємо Ваше розчарування від понесених втрат, адже як ніхто інший, ми розуміємо що таке ворожі обстріли, що таке розпач від втрати та туга за колишнім мирним щасливим життям, бо Гірська громада буремного лютого 2022 року була у числі тих, хто одним із перших взяв ворожий удар на себе.

Впевнений – вже скоро загарбника буде викинуто з нашої землі, а виконавців і посібників кожного теракту буде справедливо покарано. Пам’ять про загиблих назавжди залишиться у наших серцях. Пораненим – одужання, а всім львів’янам – завжди мирних та спокійних ночей.

З повагою

Олексій БабченкоФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь