Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом двох днів більше 370 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 05.07.2023 22:38
Кількість переглядів: 52

У хабі на Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування та памперсами, лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд та надавали медичні консультації. У Корсунь-Шевченківському видавалися продуктові набори від облдержадміністрації та гігієнічні набори від Міжнародної організації з міграції (МОМ).

На Полтавщині наші земляки отримували правову допомогу,забезпечувалися продуктовими наборами та дитячими памперсами. Разом з тим, відвідувачі отримували консультації з пенсійних питань від начальника відділу обслуговування громадян №4 (сервісного центру) м. Лисичанськ Головного управління Пенсійного фонду України.

Водночас у Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від донора, сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ).

У Богданівському штабі надавалися консультації внутрішньо переміщеним особам із питань отримання допомоги, перереєстрації, фіксації факту пошкодженого/зруйнованого майна, соціального характеру тощо. Також у хабі відвідувачі отримували памперси та продукти харчування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь