Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 160 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 03.07.2023 18:20
Кількість переглядів: 77

У Богданівському хабі відвідувачі отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та памперсів, надавалися консультації із питань отримання допомоги, перереєстрації, фіксації факту пошкодженого/зруйнованого майна, соціального характеру тощо.

На Полтавщині відвідувачі забезпечувалися продуктовими пакунками, памперсами та одягом. Відвідувачі також отримували консультації від начальника штабу з питань захисту прав дітей. Спеціалісти громадської організації «Клас» в рамках проєкту «Спільно. Соціальні послуги» надавали підтримку сім’ям з дітьми.

У той же час до Корсунь-Шевченківського надійшла чергова партія гуманітарної допомоги від Луганської обласної державної адміністрації. Відразу після фасування розпочнеться її видача. На Хмельниччині наші земляки продовжили отримувати продукти харчування.

У Київському хабі видавалися продуктові набори від донора, сімейні набори гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ) та термобілизна від представництва неурядової некомерційної корпорації «Проджект Хоуп-Зе Піпл-Ту-Піпл Хелс Фаундейшн, Інк». Крім того, за потреби надавалися юридичні консультації начальником штабу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь