Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Lviv Urban Forum

Дата: 01.07.2023 11:24
Кількість переглядів: 106

Для кращого планування процесу відновлення, відбудови та розвитку міст та сіл в Україні, зокрема тих, що частково або повністю були зруйновані під час бойових дій, відбувся триденний захід Lviv Urban Forum. Участь у ньому взяли українські та іноземні експерти, архітектори, урбаністи, містопроєктувальники, представників українських міст і громад, серед яких заступник начальника Гірської міської військової адміністрації Олексій Невечеря та начальник відділу земельних ресурсів установи Марина Кравцова.

Ця подія дала громадам унікальний шанс перейняти передовий європейський та світовий досвід для того, щоб відбудувати наші міста та села людиноцентричними, інклюзивними, в гармонії з навколишнім середовищем та застосовуючи інноваційні технології та підходи.

На Форумі виступили понад 40 спікерів світового рівня, відбулися панельні дискусії, семінари, презентації можливостей для відбудови та розвитку громад та модерований нетворкінг, під час якого учасники шукали фахівців та партнерів для реалізації проєктів з відбудови. Також були обговорені реконструкція історичних будівель, розвиток сталих транспортних систем, зелене будівництво та енергоефективність, планування просторового розвитку, створення комунікаційних мереж тощо.

Прозора конкуренція архітектурних проєктів дозволить змінити обличчя населених пунктів нашої громади. Вона допоможе економити ресурси, адже примусить планувати якісно і ощадно. А ще відкрита конкуренція дозволить підтримати молодих архітекторів і зміцнить архітектурні школи, яких бракує.

Вже сьогодні дуже важливо давати сигнал людям під окупацією про наші дії та плани щодо впорядкування життя після звільнення територій та відновлення української влади.

Захід організовано Управлінням архітектури та урбаністики Львівської міської ради в рамках проєкту Cities 4 Cities | United 4 Ukraine, який реалізується у партнерстві із SALAR International. Форум відбувся за сприяння проєкту «Мери за економічне зростання», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу. Партнер форуму — Фонд Ганнса Зайделя.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь