Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні більше 270 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 29.06.2023 19:22
Кількість переглядів: 66

У Київському хабі продовжилася видача памперсів, продуктових наборів від держави та донора, сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Начальник хабу надавав юридичні консультації.

На Полтавщині відвідувачі отримували консультації з соціальних питань, питань пошкодженого/зруйнованого майна, луганчани також забезпечувалися продуктами харчування. Заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Олена Шаповалова консультувала з питань призначення пенсійного забезпечення. Крім того, психолог відділу психосоціальної підтримки Міжнародної організації з міграції провела арттерапевтичну ресурсну зустріч.

У той же час у Богданівському хабі наші земляки отримували пакунками з продуктами та памперси. ВПО також отримували консультації з питань працевлаштування від фахівчині Луганського обласного центру зайнятості. На Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування та памперсами.

У Корсунь-Шевченківському видавалися продуктові набори від облдержадміністрації, памперси для дітей та гігієнічні набори від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради консультувала відвідувачів та видавала ліки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь