Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні більше 230 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 15.06.2023 17:13
Кількість переглядів: 72

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави та Благодійної організації «БФ «Восток SOS», сімейних наборів гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Відвідувачі також отримували юридичні консультації від начальника штабу.

На Полтавщині відвідувачі отримували правову допомогу від юристів благодійного фонду «Право на захист», луганчани забезпечувалися продуктами харчування, памперсами та одягом. Крім того, заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Олена Шаповалова консультувала з питань призначення пенсійного забезпечення.

У той же час у Богданівському хабі громадянам з числа внутрішньо переміщених осіб надавалися консультації із загальних та юридичних питань, питань соціального характеру, перереєстрації, фіксації факту пошкодженого/зруйнованого майна. Слід зазначити, що в рамках співпраці штабу з Польською Гуманітарною Акцією в Україні, у Першотравенську більше 60 осіб отримали постільні набори, рушники, посуд, кухонні миючі засоби, ліхтарики, павербанки, батарейки тощо.

У штабі в Хмельницькому продовжилася видача продуктових наборів. За потреби надавалися юридичні консультації від спеціалістів благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

У Корсунь-Шевченківському видавалися продуктові набори від облдержадміністрації, памперси для дорослих та гігієнічні набори від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Лікарі Товариства Червоного Хреста України надавали медичні консультації та послуги.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь