Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 300 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 12.06.2023 18:32
Кількість переглядів: 78

У Богданівському хабі відбувався прийом громадян з числа внутрішньо переміщених осіб. Їм надавалися консультації із загальних питань, соціального характеру тощо. На  Полтавщині спеціалісти Гуманітарної місії «Проліска» видавали луганчанам футболки, відвідувачі забезпечувалися продуктовими, гігієнічними наборами одягом та памперсами. А на Хмельниччині продовжилася видача продуктів харчування.

У той же час у Корсунь-Шевченківському видавалися продуктові набори від облдержадміністрації, допомога від Благодійної організації «БФ «Восток SOS», дитячі та дорослі памперси, гігієнічні набори від Міжнародної організації з міграції (МОМ).

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави та Благодійної організації «БФ «Восток SOS», сімейних наборів гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ) та термобілизни від представництва неурядової некомерційної корпорації «Проджект Хоуп-Зе Піпл-Ту-Піпл Хелс Фаундейшн, Інк». Відвідувачі також отримували правову допомогу та консультації із питань пошкодженого майна від начальника штабу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь